How to select worker?

Forum rules
Please DO NOT POST BUGS on this forum. Please report (and vote) bugs on : https://boardgamearena.com/bugs
Post Reply
User avatar
threegreens
Posts: 7
Joined: 04 July 2020, 00:45

How to select worker?

Post by threegreens »

Seems to me the grande worker is selected even when not necessary. The dashed box appears around the regular worker but clicking on it has no effect.
I am playing in training mode, solo.
User avatar
Calmon70
Posts: 72
Joined: 09 August 2020, 20:58

Re: How to select worker?

Post by Calmon70 »

Its all automatic. Just click on the field you want to go (it will take a normal worker, and only big one when its your last worker). No need to select a worker. If this is not possible than you don't have the requirements to enter the field (not enough money, wrong/to less wine for the fulfill, etc.).

You only click on workers when you use the big one for its specific function.
User avatar
threegreens
Posts: 7
Joined: 04 July 2020, 00:45

Re: How to select worker?

Post by threegreens »

Thanks! I'll take a closer look.
JoysJoy
Posts: 83
Joined: 02 June 2021, 06:28

Re: How to select worker?

Post by JoysJoy »

No- The Grande worker can be used anytime when the space you want is already full. You can use your Grande there anyway. You click the Grande worker, then the space.

If it is not used that way, it can play any space you want (of that season) at the end, filled or not.
Post Reply

Return to “Viticulture”