How to select a number?

Forum rules
Please DO NOT POST BUGS on this forum. Please report (and vote) bugs on : https://boardgamearena.com/bugs
Post Reply
User avatar
PilviTheCloud
Posts: 12
Joined: 21 October 2022, 15:47

How to select a number?

Post by PilviTheCloud »

It is my first time playing and it says I have to select a number. I tried to click, on board and on the cards but nothing. What am I missing here?
User avatar
PilviTheCloud
Posts: 12
Joined: 21 October 2022, 15:47

Re: How to select a number?

Post by PilviTheCloud »

Got it! You are obliged to use the star. Just confusing when its the first move and it says to choose numbers but doesn't show any.
User avatar
Lokhir
Posts: 15
Joined: 13 March 2018, 13:20

Re: How to select a number?

Post by Lokhir »

I have the same issue, but can't exactly understand how to get over it. Where is this star, how should I trigger it ?
User avatar
vurtan
Posts: 35
Joined: 13 June 2020, 19:54

Re: How to select a number?

Post by vurtan »

Under the cards are the normally the numbers shown. There you select one and then the location where to write it down.

In case of a double there is a star shown which you need to click and then write it in a circle.
User avatar
Lokhir
Posts: 15
Joined: 13 March 2018, 13:20

Re: How to select a number?

Post by Lokhir »

There is nothing under the cards, not any number is showing anywhere on the board. I just see the two dices on the right of the 3rd card, but can't do anything with them. And that's it, there are simply no numbers. This is such a non-nense that I seem to be the only one having that issue
User avatar
Thomas
Posts: 100
Joined: 10 January 2012, 14:37

Re: How to select a number?

Post by Thomas »

Lokhir wrote: 24 November 2023, 23:25 There is nothing under the cards, not any number is showing anywhere on the board. I just see the two dices on the right of the 3rd card, but can't do anything with them.
Here is a screenshot, where I marked the button with the star.

Can you please post a screenshot showing what you see? Maybe it depends on your devices display size / resolution.

Image
User avatar
Lokhir
Posts: 15
Joined: 13 March 2018, 13:20

Re: How to select a number?

Post by Lokhir »

I made a screenshot but I have no idea on how to make it appear on this forum. Tried several options but failed.
Well, never mind. Thanks for taking the time to help me.
User avatar
Thomas
Posts: 100
Joined: 10 January 2012, 14:37

Re: How to select a number?

Post by Thomas »

You can upload the image to https://snipboard.io/ (or similar services) and then link it here using BBCode [img]

Example:
[img]https://snipboard.io/nhBoCF.jpg[/img]
Post Reply

Return to “On Tour”